Odbojka, Sport

Odbojkašice Srema 2 odlično otvorile sezonu

SREMSKA MITROVICA, nedelja 20. oktobar 2024, Srem 2 – Bavanište 3:0 (25:14, 25:13, 25:21) 75:48 Sportska hala Mitrovačke gimnazije, gledalaca 80, sudije Kondić i Gavrovski.

Druga ekipa Srema sjajno je otpočela takmičenja u Drugoj republičkoj ligi sever. Pošto su u prvom kolu na gostovanju u Vršcu lako pobedile  ekipu Vršca  3:0 u nedelju su odigrale i prvu utakmicu na domaćem terenu sa OK Bavaništem i ponovo ostvarile maksimalnu pobedu.

Trener Kapric je odmarao dve igračice koje nastupaju i za prvi tim Minu Mihajlović i Ivu Kapric pa je utakmicu počeo u sastavu Rnjak, Krsmanović, Milošević Jana, Mićašević, Vasić i Mirkov te libero Lukić. Mlade igračice su igrale odlično napravivši značajno vođstvo već na samom početku te rezultat prvog seta nije dolazio u pitanje. Srem je lako dobio i drugi set. Najzanimljiviji je bio treći set. Bavanište je na mahove uspevalo da preuze vođstvo ali je Srem u finišu bio bolji za zasluženu pobedu. Ceo tim Srema je pružio veoma dobru partiju a posebno su se istakle Mićašević, Rnjak i Milošević.

GŽOK SREM 2: Mirkov, Vasić, Lukić, Rnjak, Milošević J, StankovićI, Krsmanović, Rajkov, Jakšić, Mićašević, trener Nikola Kapric, pom. trener Katarina Lukić

OK Bavanište: Rakočević, Jokić Lana, Jokić Lara, Pešić, Živanov, Stokić, Štetić A, Štetić I, Bubnjević, Slavković, Glišić, Žebeljan, Marinković, Stanković, trener Vladisavljević Aleksandar, pom trener Srbotnjak Ivan

Sledeće nedelje Srem 2 gostuje u Somboru ekipi CVD.

Najava događaja

Current Month

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.6764117.0275117.3786