Vesti

Svečani prijem nove generacije studenata Visoke škole – Sirmijum

SREMSKA MITROVICA – Akademska školska godina počela je za sve studente u zemlji, tako i za one koji studiraju u Visokoj školi strukovnih studija – Sirmijum u našem gradu. Organizovan je svečani prijem nove generacije studenata.  

Brucošima se rečima dobrodošlice obratio direktor škole prof. dr Dejan Savićević, a uspeh tokom studiranja poželeli su im i predsednik Studentskog parlamenta Nemanja Mrkić, ako i rukovodioci smerova, čime je stvorena atmosfera puna entuzijazma i podsticaja.

Na početku školske 2024/2025. godine sa ponosom su predstavlli prve generacije smerova: Poslovna ekonomija i Softversko inženjerstvo. Pomenuti programi nude inovativne pristupe i izuzetne mogućnosti u svetu savremenog poslovanja i tehnologije. Novoj generaciji studenata uspešno studiranje poželeli su i profesori koji će im predavati.

Visoka škola strukovnih studija– Sirmijum jedina državna akreditovana visokoškolska ustanova u regionu Srema, obrazuje studente na sedam studijskih programa i dva nivoa studija, osnovnim i master strukovnim studijama. To su: Poslovna ekonomija, Softversko inženjerstvo, Strukovna medicinska sestra, Vaspitač dece predškolskog uzrasta, koncipiran i kao studije na daljinu, a koji postoji i u Jedinici van sedišta u Čačku i Strukovni master vaspitač.

U ime kolektiva Visoke škole i u svoje ime, direktor je svim studentima i zaposlenima poželeo srećan početak akademske školske godine godine.

Najava događaja

Current Month

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.6764117.0275117.3786